A kreativitás és a jogszabályi keretek összeegyeztethető fogalmak

Törökszentmiklóson is elérhető a Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat, amely a kollektív munkaügyi vitás helyzetek feloldására és azok kialakulásának megelőzésére jött létre. Ebből következően a kollektív munkaügyi kapcsolatok szereplői, különösen a szakszervezetek, üzemi tanácsok és munkáltatók tudják igénybe venni a közreműködését. Törökszentmiklóson is elérhető a Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálat, amely a kollektív munkaügyi vitás helyzetek feloldására és azok kialakulásának megelőzésére jött létre. Ebből következően a kollektív munkaügyi kapcsolatok szereplői, különösen a szakszervezetek, üzemi tanácsok és munkáltatók tudják igénybe venni a közreműködését. 

Ezen lehetőség ismertetése érdekében az „Észak-Alföld JOGpontok „ projekt keretében 2017.október 20-án 12.30 órakor Alternatív Vitarendezési Fórumot rendeznek az Ipolyi Kulturális Központban.

A fórum előadója Dr. Timár András ügyvéd az esetleges munkajogi viták egyeztetéses, békés rendezéséhez kíván hozzájárulni a tanácsadással egybekötött rendezvényen. A résztvevők megismerkedhetnek az alternatív vitarendezés formáival és technikájával és a városunkban is elérhető Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálattal.

Szeretettel várják az érdeklődőket.