Idősek Világnapja Törökszentmiklóson

Október 2-án városunk is kifejezi háláját, tiszteletét és megbecsülését azok iránt, akik a dolgos évek után, a megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik.  15 órától az Ipolyi Kulturális Központ Színháztermébe invitálták az Idősek Klubjának és az Idősek Otthonának lakóit ahol Markót Imre polgármester köszönti Őket. „ Aki ötvenévesen is ugyanolyannak látja a világot, mint húszévesen, az harminc évet elpazarolt az életéből.” ( Mohamed Ali)

Az ENSZ először 1991-ben rendezte meg az Idősek Világnapját, azóta minden év október 1-én emlékezünk Magyarország idős lakosságára. Az életszeretet, a kedvesség és a bölcsesség mindenkit fiatalon tart. Őszintén kívánjuk, hogy Törökszentmiklós valamennyi idős lakosa derűsen és jó egészségben, a család vagy a baráti közösség által nyújtotta örömökkel töltse a pihenés éveit.

Október 2-án városunk is kifejezi háláját, tiszteletét és megbecsülését azok iránt, akik a dolgos évek után, a megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik.  15 órától az Ipolyi Kulturális Központ Színháztermébe invitálták az Idősek Klubjának és az Idősek Otthonának lakóit ahol Markót Imre polgármester köszönti Őket.  Ünnepi műsorral teszik majd emlékezetessé az idősek találkozását, ahol Tombor Józsefné és Dr. Tóth Lajosné szavalatát követően, Farkas Rozika előadóművész, magyar nóta énekes lép fel Váradi Vilmos kíséretében.