Helyi hírek

Változások a Polgármesteri Hivatal működésében
2020. május 27-től korona vírus járvány miatt korábban bevezetett intézkedések részben enyhítésre kerültek. - a személyes ügyintézéssel járó ügyfélfogadás rendje a következők szerint alakult: belépés továbbra is a főbejáraton keresztül lehetséges, egyszerre 20 ügyfél tartózkodhat az épületben, belépés során a maszk használata kötelező, az épületben – ügyintézés során is – a 1,5 m távolság betartása kötelező. Személyes ügyintézésre telefonon vagy e-mailen előre egyeztetett időpontban kerülhet sor.
Piaci átjáró felújítása
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2020. június 2-tól Törökszentmiklóson a Polgármesteri Hivatal udvarán elkezdődik a gyalogos átjáró felújítása, burkolása, amely előreláthatóan 2020. június 30. tart.
Meghívó
Szeretettel meghívjuk a Törökszentmiklós Városi Önkormányzata és aGoodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft. által rendezett díjmentesonline vállalkozói fórumra. A fórum célja, hogy bemutassuk a törökszentmiklósivállalkozások számára milyen finanszírozási lehetőségeik vannak a kialakultjárványhelyzetben.
Tájékoztatás
Hivatkozással a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V.8.) Korm.rendelet 3. § (1) bekezdésére a Polgármesteri Hivatal a kormány rendelet 4. § (1) bekezdése szerinti bejelentések fogadására az alábbi e-mail címet biztosítja: uzlet-telep@torokszentmiklos.hu
Tájékoztatás vízhálózat felújításról
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2020. május 25-től Törökszentmiklóson a Hársfás utca - Táncsics M. utca és Györffy utca - közötti szakaszán vízhálózat felújítást végeznek, majd ugyanazon szakaszon az utca aszfaltozására is sor kerül.
Áramszünet
Áramszünet helye: Törökszentmiklós, Áramszünet ideje: 2020.06.10., 08:00-16:00.
Videópályázat
Nemzeti Összetartozás Napja – „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.
Fogorvosi ellátás Törökszentmiklóson
2020. május 11-től a fogászati rendelési idők a SARS- CoV-2 járvány elleni védekezés második szakaszában visszaállnak az eredeti időpontokra. Fogászati kezelésen csak előzetes telefonos bejelentkezés követően lehet megjelenni!  
Nem kell postára mennie
Rendezze otthonról vízdíj számláját
Tájékoztatás
2020. április 28-tól változik Kecskemét-Szolnok-Fegyvernek településeket érintő menetrend.