Helyi hírek

Törökszentmiklósi Kirakodó és Állatvásár
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Törökszentmiklósi Kirakodó és Állatvásár 2019. szeptember 22-én megtartásra kerül. A vásár területére sertés nem vihető be, a többi állatfajtát nem veszélyezteti a járvány. A hatóság engedélyt adott a megtartásra.
Törökszentmiklóson is működik hulladékudvar
A hulladékszállítási szerződés birtokában a Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. - mint az NHSZ szerződéses hulladékgazdálkodási alvállalkozója - hetente szállítja el a háztartásokban keletkezett hulladékokat illetve havonta gondoskodik a szelektív hulladékgyűjtésről valamint évente 10 alkalommal a zöldhulladék begyűjtésről.
Sertéstartók figyelmébe!
A nyári, őszi mezőgazdasági munkálatokra tekintettel felhívom a sertéstartó gazdák figyelmét, hogy a vaddisznóban előforduló afrikai sertéspestis megbetegedések miatt fokozott figyelmet kell fordítani a házi sertésállományok védelmére.
Hirdetmény
Törökszentmiklós város Településarculati kézikönyv és településképi rendeletének felülvizsgálatáról lakossági fórumot tart 2019. szeptember 17-én 17.30 órakor a Városháza Dísztermében.
Hirdetmény
Törökszentmiklós Város Településképi rendeletének módosításáról lakossági fórum kerül megrendezésre 2019. szeptember 17. 17.00 órakor a Városháza dísztermében 
Eboltás Felfüggesztve
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatala Agrárügyi Főosztály Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály JN-07/53/01156-1/2019 iktatószámú határozata alapján, a mai napon Törökszentmiklós város közigazgatási területén az összevezetett eboltás azonnali hatállyal felfüggesztésre került.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. szeptember 5-én (csütörtök) 15 órai kezdettel tartja rendkívüli ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Közmeghallgatás
A Törökszentmiklósi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2019. szeptember 6-án 8.00 órakor Közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatal 1. em. 228-as számú termében.
Választási Ügyelet
A Törökszentmiklósi Helyi Választási Iroda 2019. augusztus 24-én (szombat) és szeptember 8-án (vasárnap) 08.00-16.00 óráig Választási Ügyeletet tart.
Közlemény
2019. október 13-ai választása kapcsán Törökszentmiklós város Jegyzője az egyéni választókerületi jelölt, valamint a polgármester jelölt állításához szükséges ajánlások számát a következők szerint állapította meg: