Helyi hírek

Tiszta udvar, rendes ház
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi környezet szépítésének terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismerésére "Tiszta udvar rendes ház" elismerést alapította. 
HIRDETMÉNY
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. március 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
Barnamezős beruházás keretében az iparipark fejlesztése zajlik Törökszentmiklóson
A kivitelezést jelképező ünnepélyes alapkövet március 13-án a volt Vegytek telephelyén Markót Imre polgármester, Boldog István országgyűlési képviselő, Fehér Petra a JNSZ Megyei Közgyűlés alelnöke helyezték el. 
Általános iskolai beiratkozások rendje
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. tv. 50 §(7) bek.  alapján a JNSZ Megyei Kormányhivatal a mellékelt hirdetményben szereplő időpontokban határozta meg a 2019/2020. tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozás rendjét.
Óvodai beiratkozás 2019
Meghatározták az önkormányzati óvodai beiratkozás időpontját. 2019. márcus 18-22. között kell leadni az óvodai jelentkezési lapokat az Óvoda Központban.
Családháló Díjban részesült a Városi Bölcsőde
A Családháló.hu 2011 tavaszán indult, melynek célja, hogy munkájukkal támogassák a fiatal családokat, ösztönözzék a gyermek vállalását. 
Önkormányzati Pályázati kiírásokról döntöttek a képviselők
A részletes pályázati kiírások és pályázati űrlapok "PÁLYÁZATOK" menüpontban találhatóak meg, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal  Polgármesteri Kabinet 217. irodájában vehetők át.
A Kommunizmus Áldozataira emlékeztünk
A kommunista diktatúrák halálos áldozatait világviszonylatban 100 millióra becsülik. Kelet-Európában a számuk eléri az egy milliót. Ennyien veszítették életüket éhínségben, kényszer munkatáborokban vagy kegyetlen kivégzés által. 
Tájékoztató
A Központi Statisztikai Hivatal Törökszentmiklóson a KSH elnöke által 2019. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint.
Hirdetmény
Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. február 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.