TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Családháló Díjban részesült a Városi Bölcsőde

A Családháló.hu 2011 tavaszán indult, melynek célja, hogy munkájukkal támogassák a fiatal családokat, ösztönözzék a gyermek vállalását. 

ELOLVASOM

Önkormányzati Pályázati kiírásokról döntöttek a képviselők

A részletes pályázati kiírások és pályázati űrlapok "PÁLYÁZATOK" menüpontban találhatóak meg, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal  Polgármesteri Kabinet 217. irodájában vehetők át.

ELOLVASOM

A Kommunizmus Áldozataira emlékeztünk

A kommunista diktatúrák halálos áldozatait világviszonylatban 100 millióra becsülik. Kelet-Európában a számuk eléri az egy milliót. Ennyien veszítették életüket éhínségben, kényszer munkatáborokban vagy kegyetlen kivégzés által. 

ELOLVASOM

Tájékoztató

A Központi Statisztikai Hivatal Törökszentmiklóson a KSH elnöke által 2019. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint.

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. február 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM

Határozat

Szavazókörök számának, sorszámának, területi beosztásának, szavazóhelyiségek, címének megállapítása a határozatban tekinthető meg.

ELOLVASOM

2017 novemberében indult a derogációs szennyvíz projekt

Az állam vállalta az uniós csatlakozáskor, hogy mindenütt ahol vízvételi lehetőség van, ott a szennyvizet is elvezeti. Ez egy környezetvédelmi fejlesztés, melyhez 2 milliárd Ft támogatást kaptunk. 

ELOLVASOM

Tavaly májusban vette kezdetét a csapadékhálózat fejlesztés

A pályázati forrásból megvalósuló 337,5 millió Ft-os beruházás a Vásárhelyi Pál úti rendszer felújítását és a csapadékrendszer kiépítését foglalja magában, hiszen ezen a területen nagyon magas a talajvíz.

ELOLVASOM

Ősszel kezdődött a városi piactér fejlesztése

A Zöld város projekt keretében elnyert 200 millió Ft támogatás - melyet saját költségvetésünkből is ki kell egészíteni - a Vásárhelyi P. utca központi szakaszát (Táncsics M.- Tűzoltóság épülete) újítja meg. 

ELOLVASOM

Jubileumi Emlékév - Törökszentmiklós 300

2020-ban városunk olyan ünnepi év elé néz, amely kiváló lehetőséget ad a múltra való emlékezés és emlékeztetés mellett a jelen számbavételére és a jövő tervezésére. 

ELOLVASOM