TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Felhívás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a „ Zöld Város” projekt – piac felújítás - keretein belül elkezdődik a lépcső illetve a rámpa felújítása, ezért a Polgármesteri Hivatal udvarán az átjárás a piac területére 2019. május 29-től augusztus 31-ig szünetel.

ELOLVASOM

Felvételt hirdet a Zeneiskola

A Törökszentmiklósi Kodály Zoltán AMI FELVÉTELT HIRDET a 2019/2020. tanévre minden leendő 1. osztályos általános iskolás és annál idősebb gyermek számára furulya, fuvola, oboa, klarinét, szaxofon, trombita, kürt, tenorkürt, hegedű, cselló, gitár, népi ének, népi furulya és népi hegedű hangszerekre.  

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. május 30-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM

Hirdetmény

A MÁV-START Zrt. ismertette a 100a sz. Budapest – Cegléd – Szolnok vasútvonalra tervezett új menetrendi struktúráját, amely a Megrendelő Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyását követően, 2019. május 27-étől bevezetésre kerül. A módosított menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu oldalon, valamint a MÁV-START menetrendi keresőjében. A vasúti járatokhoz csatlakozó autóbuszjáratok menetrendjéről a területileg illetékes szolgáltató társaságok, a VOLÁNBUSZ Zrt. és a KMKK Középkelet-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapjain tájékozódhatnak.

ELOLVASOM

Mesélő hangszerek

A Törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola 2019. május 30-án 17:00-kor mesés hangszerbemutatót tart, melyre szeretettel várja az érdeklődő szülőket és gyermekeiket. A leányka és a kisbárány izgalmas története során megszólaltatásra kerülnek az iskolában tanulható hangszerek, melyeket az előadás után kézbe is vehetnek, ki is próbálhatnak a gyerekek.

ELOLVASOM

Közlemény

Tisztelt Lakosság! A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII.27.) számú Kormányhatározat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült fűtőanyagot (szén, fa stb.) felhasználó háztartások is egyszeri 12.000 Ft összegű természetbeni támogatásban részesülnek.

ELOLVASOM

Május 26-án Európai Parlamenti képviselőket választunk

A szavazóhelyiségekben 6 órától 19 óráig adhatják le voksukat a választójogosultsággal rendelkezők. Szavazni csak érvényes okmányokkal lehet (személyigazolvány, jogosítvány, útlevél valamint lakcímkártya illetve igazolás a személyazonosító jelről). Ezt elősegítve május 26-án 6 - 19 óráig rendkívüli nyitvatartással üzemel a kormányablak.

ELOLVASOM

Május 26-án rendkívüli nyitvatartással működik a kormányablak

Az Európai Parlamenti választás napján nyitva tartanak a kormányablakok.  A választás lebonyolításának alapvető feltétele, hogy csak érvényes okmányok birtokában élhetnek a választópolgárok a szavazati jogukkal.  Ezt elősegítendően május 26-án reggel 6 órától este 19 óráig rendkívüli nyitvatartással üzemelnek kormányablakok és az okmányirodák.

ELOLVASOM

Módosított menetrend pályakarbantartási munkák miatt

Ezúton is tájékoztatjuk a vasúti szolgáltatást igénybevevőket, hogy a 100 számú vonalon 2019. május 4-től május 12-ig Kaba-Hajdúszoboszló állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest –Szolnok –Debrecen –Nyíregyháza - Záhony vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

ELOLVASOM

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan

Az önkormányzati ASP bevezetésével   hivatalunk is kapcsolódott a digitális közigazgatás rendszeréhez, amelynek köszönhetően az ügyfelek számára biztosított az online ügyintézés lehetősége. A hivatali portálra feltöltött űrlapok és az e-papír szolgáltatás segítségével az ügyek gyorsan és rugalmasan intézhetőek, akár hivatali időn kívül és sorban állás nélkül is.

ELOLVASOM