TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Mesélő hangszerek

A Törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola 2019. május 30-án 17:00-kor mesés hangszerbemutatót tart, melyre szeretettel várja az érdeklődő szülőket és gyermekeiket. A leányka és a kisbárány izgalmas története során megszólaltatásra kerülnek az iskolában tanulható hangszerek, melyeket az előadás után kézbe is vehetnek, ki is próbálhatnak a gyerekek.

ELOLVASOM

Közlemény

Tisztelt Lakosság! A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII.27.) számú Kormányhatározat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült fűtőanyagot (szén, fa stb.) felhasználó háztartások is egyszeri 12.000 Ft összegű természetbeni támogatásban részesülnek.

ELOLVASOM

Május 26-án Európai Parlamenti képviselőket választunk

A szavazóhelyiségekben 6 órától 19 óráig adhatják le voksukat a választójogosultsággal rendelkezők. Szavazni csak érvényes okmányokkal lehet (személyigazolvány, jogosítvány, útlevél valamint lakcímkártya illetve igazolás a személyazonosító jelről). Ezt elősegítve május 26-án 6 - 19 óráig rendkívüli nyitvatartással üzemel a kormányablak.

ELOLVASOM

Május 26-án rendkívüli nyitvatartással működik a kormányablak

Az Európai Parlamenti választás napján nyitva tartanak a kormányablakok.  A választás lebonyolításának alapvető feltétele, hogy csak érvényes okmányok birtokában élhetnek a választópolgárok a szavazati jogukkal.  Ezt elősegítendően május 26-án reggel 6 órától este 19 óráig rendkívüli nyitvatartással üzemelnek kormányablakok és az okmányirodák.

ELOLVASOM

Módosított menetrend pályakarbantartási munkák miatt

Ezúton is tájékoztatjuk a vasúti szolgáltatást igénybevevőket, hogy a 100 számú vonalon 2019. május 4-től május 12-ig Kaba-Hajdúszoboszló állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest –Szolnok –Debrecen –Nyíregyháza - Záhony vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

ELOLVASOM

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan

Az önkormányzati ASP bevezetésével   hivatalunk is kapcsolódott a digitális közigazgatás rendszeréhez, amelynek köszönhetően az ügyfelek számára biztosított az online ügyintézés lehetősége. A hivatali portálra feltöltött űrlapok és az e-papír szolgáltatás segítségével az ügyek gyorsan és rugalmasan intézhetőek, akár hivatali időn kívül és sorban állás nélkül is.

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. április 25-én (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM

A legszebb konyhakertek program

Törökszentmiklós Városi Önkormányzat meghirdeti "A legszebb konyhakertek" programot. Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését! Jelentkezési határidő: 2019. június 15.

ELOLVASOM

Tiszta udvar, rendes ház

Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi környezet szépítésének terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismerésére "Tiszta udvar rendes ház" elismerést alapította. 

ELOLVASOM

Tájékoztató vastagbélszűrésről

Hazánkban a vastagbélrák a második leggyakrabban előforduló rosszindulatú daganatos megbetegedés, ezért a szűrés elindulása, annak hatékony fenntartása a halálozások számának csökkentése révén kiemelt jelentőségű.

ELOLVASOM