TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Tiszta udvar, rendes ház

Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi környezet szépítésének terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismerésére "Tiszta udvar rendes ház" elismerést alapította. 

ELOLVASOM

HIRDETMÉNY

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. március 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja rendes ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM

Barnamezős beruházás keretében az iparipark fejlesztése zajlik Törökszentmiklóson

A kivitelezést jelképező ünnepélyes alapkövet március 13-án a volt Vegytek telephelyén Markót Imre polgármester, Boldog István országgyűlési képviselő, Fehér Petra a JNSZ Megyei Közgyűlés alelnöke helyezték el. 

ELOLVASOM

Általános iskolai beiratkozások rendje

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. tv. 50 §(7) bek.  alapján a JNSZ Megyei Kormányhivatal a mellékelt hirdetményben szereplő időpontokban határozta meg a 2019/2020. tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozás rendjét.

ELOLVASOM

Óvodai beiratkozás 2019

Meghatározták az önkormányzati óvodai beiratkozás időpontját. 2019. márcus 18-22. között kell leadni az óvodai jelentkezési lapokat az Óvoda Központban.

ELOLVASOM

Családháló Díjban részesült a Városi Bölcsőde

A Családháló.hu 2011 tavaszán indult, melynek célja, hogy munkájukkal támogassák a fiatal családokat, ösztönözzék a gyermek vállalását. 

ELOLVASOM

Önkormányzati Pályázati kiírásokról döntöttek a képviselők

A részletes pályázati kiírások és pályázati űrlapok "PÁLYÁZATOK" menüpontban találhatóak meg, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal  Polgármesteri Kabinet 217. irodájában vehetők át.

ELOLVASOM

A Kommunizmus Áldozataira emlékeztünk

A kommunista diktatúrák halálos áldozatait világviszonylatban 100 millióra becsülik. Kelet-Európában a számuk eléri az egy milliót. Ennyien veszítették életüket éhínségben, kényszer munkatáborokban vagy kegyetlen kivégzés által. 

ELOLVASOM

Tájékoztató

A Központi Statisztikai Hivatal Törökszentmiklóson a KSH elnöke által 2019. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint.

ELOLVASOM

Hirdetmény

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy Törökszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. február 28-án (csütörtök) 10 órai kezdettel tartja soros ülését a Polgármesteri Hivatal I. emeleti dísztermében, melyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

ELOLVASOM