TÖRÖKSZENTMIKLÓS

  
menü
06 56 590-420

Idén ismét elindítják a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat

2018-09-03 15:03

Az előző év sikerére való tekintettel a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány szeptembertől ismét elindítja Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. A jelöltek közül a 7 közönségdíjas orvost most is a közönség választhatja majd. Az alapítvány ezen felül a Goodwill Pharma különdíjat és életműdíjat adja át a szakma kiválóinak.

A jelölési időszak 2018. szeptember 16-án indul, melynek során a páciensek jelölhetik orvosaikat személyes történeteikkel 2019. január 16-ig. A díjra ezen időszak alatt bármely Magyarországon praktizáló orvost lehet jelölni, kivéve az előző év díjazottjai.

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

A jelölés az alábbi módon lehetséges:

  1. elektronikus űrlap segítségével, melyet a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu oldalon lehet kitölteni

Postai úton a Szent-Györgyi Albert 1000 mg Retard C-vitamin dobozaiba csomagolt jelölőlap segítségével.  Postacím: Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32.  A borítékon fel kell tüntetni  „ Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj 2019”

A jelölés mellé néhány mondatban kell megfogalmazni a személyes történetüket olyan részletesen, amely alkalmat ad arra, hogy a szavazókban valóban a legjobb kép alakuljon ki a jelöltről.

Az elmúlt évben is voksolhattunk és szurkolhattunk Törökszentmiklósi orvosoknak.  Segítsünk abban, hogy munkájuk elismeréseként szavazatainkkal majd hálánkat és köszönetünket fejezhessük ki.

Éljenek a jelölési lehetőséggel. Legyünk ismét büszkék a gyógyítóinkra.